JUSTITIE

Mafia firmelor de pază apune… Se pregăteste de zeghe!

alistar

Naşpa rău, vin vremuri puternice….Treburile se imput rău de tot fraţilor. Dar, na, ce să vă facem, dacă aşa tupeu pe capul vostru… Alistar Security plăteşte deja pentru tupeul parşiv aplicat… Să nu uităm, doi patroni din Buzău deja petrec la subsol… Dar hai totuşi să fim cinstiţi şi drepţi, să cântărim bine problema. Cine e gras şi puternic şi înhaţă tot ce poate sau mai bine spus, a suflicat mai toate contractele judeţului Buzău? Eee, aici e aici… Nici măcar nu trebuie să te gândeşti mult, dacă dai o raită prin judeţ, dai cu nasul de ei… Deţin putere şi stabilitatea bine controlată, ştampilată şi semnată pe contracte cu strigare spre DNA. Acum trezirea DNA şi pe ei, îşi cam fac de cap la greu… Nesimtţirea e mare, îşi construiesc inclusiv şi burţile prin nenumăratele contracte semnate cu cântec… Firmele de pază cam întrec măsura, aşa că puţină atitudine, vă rugăm! Nimeni nu observă ce maşini de fiţe, ce figuri, ce talente, ce dezmăţ? Ce contracte fraţilor, fără număr, deţin monopol pe judeţ şi tupeul asta oare nu are şi el o limită? Aşa ciordelă, aşa încasări? Aşa măgari, mişmaşuri, falsuri… Aşa tupeu??? Dar dragilor, nimic nu e veşnic şi cafeaua se răceşte! Atunci când, poate ai nevoie cel mai mult.

Patronul Alistar Security la zdup 30 de zile…

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a patronului Alistar Security, Dan Alistar, şi a celorlalţi şapte inculpaţi reţinuţi în dosarul de evaziune şi spălare de bani, cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro.

Instanţa a admis astfel cererea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti, care marţi i-au reţinut pe Dan Alistar, pe nepoata acestuia, Melania Alistar, precum şi pe Carmen Nicolae, Cătălin Bogdan, Temistocle Bejan, Ionel Popa, Aziz Ciftci şi Nicolae Iosub. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care va decide definitiv dacă cei opt inculpaţi vor rămâne în arest, vor fi arestaţi la domiciliu sau vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Patronul firmei Alistar Security şi alte 57 de persoane au fost ridicaţi, marţi, cu mandat de aducere, după ce poliţiştii bucureşteni au descins la 75 de adrese din Bucureşti şi din opt judeţe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul produs în acest fel bugetului de stat a fost estimat la aproximativ trei milioane de euro, iar suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Surse din rândul anchetatorilor au declarat, că patronul firmei de pază ar fi folosit mai multe firme „fantomă”, care ar fi prestat servicii fictive pentru Alistar Security, pe care societatea le-ar fi achitat doar în acte, astfel încât să îşi poată deduce TVA.

Alarma către DNA, trezirea, că și în Buzău e jale! Alistar Security are la Buzău mai multe obiective importante cum ar fi: restaurante, bănci, instituții de stat și cafenele.

In urmă cu ceva timp “marele” afacerist de succes Dan Alistar acorda un interviu despre succesul firmei sale și cum acesta ridică afacerea de la o zi la alta. Citește și te crucești să vezi câtă minciună și ipocrizie pe metru pătrat!

Dan Alistar, Preşedinte Alistar Security: “Compania a avut anul acesta cea mai mare creştere a cifrei de afaceri, peste 30%”

Succesul nu este un fenomen care vine pe neaşteptate. Fiecare om poate avea succes şi pentru a ajunge la el ar trebui să nu ezite şi să aştepte ani de-a rândul cea mai favorabilă oportunitate. Nimeni nu poate să prescrie ingredientele care ar duce spre reuşită. Însă, cert este că fiecare om atribuie succesului un sens aparte, cel de care are nevoie el. Dan Alistar, fostul preşedinte al companiei de pază şi securitate Dragon Star şi actualmente Preşedinte-Director general al companiei Alistar Security este, fără doar şi poate, unul dintre principalii jucători de pe piaţa românească de securitate, care a simţit „gustul” succesului. Nouă entitate a reuşit să devină prima companie de securitate care oferă servicii integrate la nivel naţional, în toate judeţele ţării şi în 157 de oraşe. Alistar Security oferă servicii de securitate integrate: pază, monitorizare-intervenţie, transport valori, securitate evenimente, sisteme de alarmă, precum şi multe alte produse şi servicii specializate.

“Urmează dezvoltarea de noi servicii, unele destinate companiilor, precum şi multe altele destinate publicului larg. De asemenea, am dezvoltat cel mai modern dispecerat din România, conectat cu alte 2 dispecerate la nivel naţional, unul în Moldova şi altul în Ardeal”, ne-a precizat în debutul discuţiei noastre preşedintele Dan Alistar.

Dle preşedinte Dan Alistar, cum se prezintă în 2013, în cifre, compania pe care o conduceţi?

Alistar Security a avut anul acesta cea mai mare creştere a cifrei de afaceri, peste 30%; este cea mai mare în rândul companiilor de securitate mari. În cifre, vorbim de peste 11.000.000 euro. Mai mult, compania va încheia 2013 cu 1000 de angajaţi în plus faţă de anul trecut.

Dacă tot aţi adus aminte de 2012, spuneţi-ne şi cu ce rezultate financiare l-aţi încheiat?

Anul 2012 s-a încheiat cu o creştere importantă nu numai a cifrei de afaceri, ci şi a numărului de angajaţi şi mai ales a numărului de clienţi. Deşi creşterile de peste 30 de procente sunt importante într-o perioada dificilă, pot spune, fără falsă modestie, că sunt eclipsate de rezultatele excepţionale din acest an.

Ne puteţi nominaliza câteva acţiuni mai speciale la care v-aţi adus aportul, prin serviciile de pază şi protecţie?

Am contractat în acest an serviciile de securitate pentru câţiva jucători foarte mari din industria bancară, am furnizat servicii de specialitate pentru evenimente sportive majore şi pregătim servicii noi prin care sperăm să avem un impact important asupra industriei de profil.

Din semnalele pe care le aveţi, s-a mai schimbat ceva în mentalitatea consumatorului român privind noţiunea de securitate a companiei sau, după caz, a familiei?

Consumatorul profesionist, specialiştii de securitate din companii sunt foarte bine informaţi. În ceea ce priveşte mentalitatea consumatorului pe segmentul rezidenţial foarte puţine s-au schimbat, mai ales că nu s-au făcut investiţii importante în educarea şi informarea lui.

Din această poziţie, cum caracterizaţi piaţa de securitate autohtonă?

Piaţa de securitate din România este imatură, este foarte fragmentată, serviciile nu sunt unitare din punct de vedere calitativ, preţurile sunt extrem de variate şi uneori ascund neplata impozitelor de către jucătorii mici, care au o existenţă efemeră. Însă anul 2013 aduce noutăţi şi o efervescenţă nemaintalnita până acum în România. Mulţi jucători mici, medii şi mari au dat faliment sau sunt în pragul falimentului şi asta netezeşte calea spre achiziţii şi fuziuni la scară mare. În timp, probabil în următorii 2 ani, acest fapt va duce la omogenizarea calităţii serviciilor, la trecerea în legalitate a multor operaţiuni.

Care ar fi principalele dificultăţi pe care le întâmpinaţi, atât ca business, cât şi din punct de vedere economico-legislativ?

Legislativ nu avem dificultăţi. Ca afacere, principala problema este cea a economiei româneşti, aceea a întârzierilor plăţilor facturilor. Suntem însă din acest punct de vedere într-o situaţie mai bună ca media industriei, marea majoritate a clienţilor noştri plătind la timp.

Cum vedeţi evoluţia pieţei de securitate din România în următorii 3-5 ani? Care dintre serviciile specifice vor fi cele mai solicitate şi ce jucători credeţi că-şi vor consolida şi mai mult poziţia în piaţă?

Piaţa de securitate va creşte în următorii ani între 5 şi 10 procente anual. Se va schimba structura pieţei, putem observă o migrare a încasărilor din zona de agenţi de pază către sisteme tehnice performanţe şi servicii de dispecerizare. Acest fapt ne pune într-o situaţie extrem de pozitivă, fiind lideri la nivel naţional pe segment. Nu putem estima care vor fi companiile care îşi vor consolida cota de piaţă, dar suntem siguri că 5-6 jucători vor avea creşteri semnificative. – Sursa: http://www.securitatesiprotectie.ro/

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.