MEDICAL

Cat costa programarea online/„Doctorița minune” nu salvează bolnavii de COVID pe gratis

Notorietatea națională pe care a obținut-o peste noapte doctorul Flavia Groșan, care deține un cabinet medical în Bihor, vine la pachet și cu beneficii financiare, scrie Newsweek România.

Medicul pneumolog Flavia Groșan a devenit vedetă națională după ce a susținut că a vindecat de Covid 1.000 de persoane care au apelat la cabinetul său privat.
Doctorul a susținut că a avut o rată de succes de 100%, iar după ce a fost popularizată de Mihai Gâdea la Antena 3, au apărut zeci de mii de persoane care vor să fie tratate de Flavia Groșan.

Medicul din Bihor nu a făcut public toată schema de tratament pe care o folosește, în schimb a menționat că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, împotriva căreia folosește Claritromicină, Ventolin și cortizon.

Mai mult, pune diagnosticul de COVID de la distanță, prin telefon sau on line, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei grav bolnavi.

Flavia Groșan i-a criticat și pe colegii medici din spitale care se ocupă de pacienții infectați cu coronavirus despre care a afirmat că „fac greșei uriașe și protocolul terapeutic omoară, de fapt, bolnavii”.

Pacienții refuză oxigenul
Afirmațiile Flaviei Groșan nu au rămas fără efect. Şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, a declarat că după mediatizarea afirmațiilor doctoriței că în spitale sunt omorâţi pacienţi inclusiv prin oxigenoterapie, care ar provoca edeme cerebrale, personalul de la Urgenţe are mari dificultăţi în a lucra cu pacienții cu COVID.

„Au fost azi dimineaţă pacienţi Covid care aveau nevoie de oxigenoterapie cu flux mare, au avut mari probleme colegii din UPU ca să-i lămurească să accepte oxigenoterapia”, a declarat dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor.

Totul e ocupat până în mai
Dacă celorlalți medici declarațiile și mediatizarea Flaviei Groșan le-au creat probleme, nu același lucru se poate spune și despre doctorul pneumolog.

Clinica privată a doctoriței oferă posibiilitatea unei programări online pentru punerea diagnosticului de COVID.

Persoanele care s-au infectat sau au simptome ale infecției cu Sars-COV 2 își lasă numele, numărul de telefon și adresa de mail pe site-ul clinicii, urmând a fi contactați chiar de către doctoriță.

Pentru diagnostic trebuie să plătească și 70 de lei.

În acest moment, nu se mai pot face programări, deoarece, potrivit site-ului clinici, toate sloturile orare sunt ocupate până pe 30 aprilie.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.