GENERAL

Descoperire ȘOCANTĂ! O altă PANDEMIE este „PE DRUM”

Nu ar fi prima dată când rozătoarele răspândesc un virus care provoacă o pandemie, deoarece, în secolul al XIV-lea, zeci de milioane de oameni și-au pierdut viața în timp ce Moartea Neagră făcea ravagii în Europa.

În momentul în care britanicii sperau să lase în urmă restricțiile și purtarea măștilor, o nouă pandemie amenință să fie cauza unei catastrofe iminente.

Și, dacă noile cercetări sunt corecte, următoarea pandemie ar putea veni de la șobolani.

În ciuda faptului că încă ne aflăm în mrejele pandemiei COVID-19, noile cercetări ale profesorului Mona Singh, de la Universitatea Princeton, New Jersey, arată că șobolanii pot fi purtători ai versiunilor fără simptome ale Coronavirusului.

Acesta a declarat: „Acest lucru ridică posibilitatea ca rozătoarele moderne să fie rezervoare de virusuri asemănătoare SARS”.

Această cercetare se aplică și la șoareci și arată că este importantă identificarea altor creaturi care au adaptat mecanisme de toleranță la coronavirusuri.

Profesorul Singh a adăugat: „Studiul nostru sugerează că rozătoarele ar fi putut avea infecții repetate cu coronavirusuri asemănătoare SARS. Aceștia au dobândit o formă de toleranță sau rezistență la coronavirusurile de tip SARS ca urmare a acestor infecții.

„Acest lucru ridică posibilitatea tentantă ca unele specii moderne de rozătoare să fie purtătoare asimptomatice de coronavirusuri asemănătoare SARS – inclusiv cele care s-ar putea să nu fi fost descoperite încă.”

Nu ar fi prima dată când rozătoarele răspândesc un virus care provoacă o pandemie, deoarece, în secolul al XIV-lea, o lume mai puțin igienică a fost supusă Morții Negre, care a ucis zeci de milioane de oameni în întreaga Europă medievală.

Un raport realizat la începutul acestui an de grupul britanic SAGE a arătat că riscul de a contracta boli de tip COVID de la șobolani, sau de la orice alt animal, este „foarte scăzut”, cu excepția cazului în care lucrați cu animale.

Raportul a arătat, de asemenea, că rozătoarele pot de fapt să ia virusul actual de la oameni și să îl transmită între populațiile de șobolani.

Nu a fost clar dacă șobolanii prezintă sau nu simptome, dar transmiterea virusului între alți șobolani ar putea duce la o „transmitere susținută la nivelul populației” în rândul animalelor.

Sursa: dcbusiness.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.