Dezvăluiri șocante din interiorul buncărului secret al lui Putin!
Mark Galeotti, profesor onorific la University College London School of Slavonic and East European Studies, examinează nebunia și paranoia din buncărul izolat al lui Vladimir Putin şi spune că după ofensiva eșuată, consilierii din jurul său au devenit degustători de mâncare pentru a-l proteja pe liderul de la Kremlin de potențialii asasini prin otrăvirea alimentelor.
Mark Galeotti, profesor onorific la University College London School of Slavonic and East European Studies, a mărturisit că lui Vladimir Putin nu i-a plăcut niciodată să călătorească cu elicoptere, așa că extravaganța cu 18 vehicule, o ambulanță și un șir de limuzine strălucitoare, negre, cu sticlă colorată, este o priveliște familiară deja pe traseul pe care-l face Putin.
Cu aproximativ 45 de minute înainte de a trece, traseul este pur şi simplu sigilat – și vreau să spun sigilat. Un om de pază a fost staționat în ușa blocului meu, împiedicând rezidenții să plece, mai povestește profesorul.
Putin a devenit mai paranoic ca niciodată, apropiații lui trebuie să guste din mâncare sa înainte
Președintele rus a fost întotdeauna atent cu privire la securitate, dar astăzi președintele rus este mai paranoic ca niciodată. Rareori se aventurează acum chiar și în biroul său de la Kremlin, preferând să facă afaceri din conacul lui măreț, vopsit în galben de pe moșia sa de vară, Novo-Ogaryovo, într-o suburbie exclusivistă, printre starurile rock și oligarhi, la vest de Moscova.
Oamenii vin la el numai când vrea să-i vadă. Are personalul său, gărzile de corp, echipa sa de degustători de mâncare și așa mai departe, dar de luni de zile miniștrii înalți, consilierii cu care odată se consulta frecvent, au fost ținuți la distanță. Pandemia a facilitat acest lucru, dar el nu dă niciun semn că dorește să schimbe status quo-ul.
Zi de zi, obiceiul lui Putin este să se trezească târziu, să înoate și apoi să înceapă munca
Nu are încredere în internet și insistă pe briefing-uri pe hârtie. De la invazie au prioritate rapoartele militare, apoi documentele de la SFV, serviciul de informații, care îi spun ce se întâmplă la nivel internațional; apoi raportul FSB, serviciul federal de securitate, despre ceea ce se întâmplă în interiorul Rusiei; și, în cele din urmă, un rezumat al faptelor elitei Rusiei – prietenii săi oligarhi și dușmanii săi deopotrivă – de la FSO, serviciul federal de protecție.
Apoi decide cu cine vrea să vorbească. Preferă videoconferințele decât întâlnirile față în față, deoarece îi oferă control asupra a ceea ce aude și a ceea ce nu. Observatorii dedicați de la Kremlin cred că Putin își petrece o mare parte din timpul său singur, gândindu-se la război și la strategia pe teren – ceea ce este alarmant pentru Rusia, deoarece istoria ne spune că acesta este exact opusul a ceea ce ar trebui să facă, mai subliniază profesorul Galeotti.
Profesorul mai spune că orice s-ar întâmpla în Ucraina Putin o va revendica ca pe o victorie, pentru că trebuie. Timpul se scurge. Va împlini 70 de ani în octombrie și evident că nu se simte bine. Se zvonește că ar putea avea boala Parkinson, cancer tiroidian sau cancer de sânge. Nu sunt medic, dar îl urmăresc îndeaproape pe Putin de 25 de ani și e ceva foarte greșit.
A fost ciudat să-l văd pe omul care a câștigat un asemenea capital politic, centura neagră în judo, jucător de hochei pe gheață sau călărind cu bustul gol cu o pătură peste genunchi, a mai relatat profesorul Mark Galeotti.
Sursa: evz.ro
SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:
ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!
DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:
sau prin PayPal: