MARE ATENTIE: Pepenii, mai TOXICI ca niciodata!
AVETI GRIJA LA ACEST TIP DE PEPENI!
Cand vine vara te gandesti la un pepene verde mancat la un picnic sau chiar in casa pentru a te hidrata si pentru a-ti potoli pofta de dulce. Se spune ca pe timpul verii nu exista un picnic complet daca nu se termina cu savoarea unui pepene verde bine copt si suculent, pe care sa-l imparti cu toata familia.
Pepenele verde pe care il imparti cu familia este acum mai toxic ca niciodata. Fermierii romani au inceput sa practice unele metode neortodoxe prin intermediul carora au ajuns sa mentina cat mai proaspeti pepenii verzi.
Au inceput sa-i culeaga mai devreme, injectandu-i ulterior cu un compus chimic numit Forclorfenuron, compus ce care capacitatea de a pastra fructul proaspat pentru mai mult timp. Chiar daca pepenele a fost cules mai devreme, acest produs chimic cu care este injectat ar facilita coacerea artificiala si pastrarea in “stare buna” pentru un timp indelungat.
V-ati intrebat vreodata de ce unii pepeni verzi nu au gust? Probabil ati gasit raspunsul.
Cum identificam pepenii injectati?
De regula, pepenii injectati cu acest compus chimic au samburii albi. Ideea este ca noi nu avem cum sa ne dam seama ca achizitionam un pepene verde injectat decat dupa ce l-am taiat , acasa.
De aceea este indicat sa consumam pepeni verzi cumparati din surse sigure sau cel putin de la comercianti de la care am mai cumparat si au fost ok din toate punctele de vedere – interior rosu, dulce si samburi negri.
Fiti cu bagare de seama si nu va lasati influentati de comercianti dubiosi, sanatatea voastra poate fi periclitata de consumul repetat al acestor pepeni injectati!
SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:
ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!
DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:
sau prin PayPal: