INTERNATIONALSTIRI

MIZERIA „LUMII MODERNE”: Revista The Atlantic declară că lumea ar fi „sterilă și plictisitoare” fără pedofili

Revista The Atlantic a declarat că lumea ar fi un loc „plictisitor și steril” fără arta creată de pedofili, iar noi ar trebui să-i apreciem și să-i sprijinim pe pedofilii care produc artă bună, cumpărându-le cărțile și biletele pentru a le vedea filmele.

Articolul scris de Judith Shulevitz afirmă că este „Este în regulă să ne placă arta bună realizată de oameni răi” – citând pederaști și pedofili precum Oscar Wilde și Roman Polanski ca fiind cei care au nevoie de reprezentare.

Articolul concluzionează chiar că comportamentul depravat este inseparabil de artă și că „Arta va deveni sterilă, iar Frumusețea va dispărea de pe pământ” dacă acordăm mai multă importanță moralității decât artei.

În analiza sa, Shulevitz explorează în principal cartea „Monștri: A Fan’s Dilemma” de Claire Dederer, care aprofundează întrebarea dacă oamenii ar trebui să mai aprecieze creațiile unor indivizi cu defecte morale.

Cititorii sunt confruntați cu ideea că arta poate depăși caracterul moral al creatorilor săi, indiferent cât de corupți și răi ar fi aceștia.

Shulevitz se concentrează în mod special asupra lui Oscar Wilde, autorul și libertinul anglo-irlandez, care este adesea celebrat ca o icoană LGBTQ din cauza condamnării sale pentru „indecență gravă” legată de implicarea sa în activități homosexuale cu băieți minori.

Pentru meritul ei, cel puțin parțial, Shulevitz recunoaște că Wilde a fost mai mult decât o victimă nevinovată a bigotismului victorian, deoarece nu s-a culcat doar cu bărbați, ci și cu „băieți de închiriat” și cu ceea ce ea descrie în mod dubios ca fiind „adolescenți racolați pentru scurte întâlniri”.

Detaliile sunt însă mai neplăcute decât dorește ea să dezvăluie, Wilde fiind acuzat la proces că a fost prins cu un băiat de 14 ani în patul său de la hotelul Savoy, că a „sedus” un băiat de 16 ani și că a profitat de un servitor de aceeași vârstă – apărarea lui Wilde în instanță a fost că servitorul în cauză era „foarte urât” – printre alte deprecieri.

„Cincisprezece ani și cel mai dulce… în fiecare zi îl sărutam în spatele altarului mare”, spunea el despre unul dintre iubiții săi minori, Giuseppe Loverde, într-o scrisoare libidinoasă scrisă în Sicilia, nu cu mult timp înainte de moartea sa la 46 de ani.

Shulevitz vorbește, de asemenea, despre Roman Polanski, francezul de origine franceză, câștigător a trei premii Oscar, care a fugit de justiția americană încă din anii 1970, când a îndopat cu alcool și droguri o fată de 13 ani în casa lui Jack Nicholson și a sodomizat-o.

Hollywood-ul l-a răsfățat pe pedofilul în vârstă de 89 de ani timp de decenii, Quentin Tarantino, de exemplu, declarând că nu crede că „fetele petrecărețe de 13 ani” ar trebui să fie considerate victime încă din 2003.

În concluzie, Shulevitz revine la cuvintele lui Wilde însuși pentru a justifica faptul că se complace în operele unor astfel de bărbați, fie că sunt indiscutabil vinovați, fie că se află sub un nor de suspiciune.

„Nu cred că se poate separa estetismul [lui Wilde] sau scrisul său plin de viață de rolul său de nonconformist sexual”, spune Shulevitz – un mod curios de a reîncadra gustul său pedofilic pentru băieții minori – și ne recomandă să „ținem cont de avertismentul său cu privire la consecințele unui triumf al moralității asupra artei: „Arta va deveni sterilă, iar Frumusețea va dispărea de pe pământ””.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

One thought on “MIZERIA „LUMII MODERNE”: Revista The Atlantic declară că lumea ar fi „sterilă și plictisitoare” fără pedofili

Lasă un răspuns

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.