Muschi de vita la cuptor
Ingrediente:
1, 25 kg muschi de vita
2 linguri piper negru proaspat macinat
2 linguri sare
2 linguri ulei vegetal
2 linguri cimbru proaspat, rozmarin si patrunjel
2 linguri mustar de Dijon
Mod de preparare:
Inainte de orice este bine sa incalzim cuptorul la 230 grade Celsius.
Se da carnea cu sare kosher si piper.Intr-o tigaie de sote se incinge uleiul. Se prajeste carnea pe toate partile, apoi se baga la cuptor pentru 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.
Se amesteca ierburile tocate.Cand carnea este destul de rece pentru a o manevra, se da pe ea cu mustar Dijon si se acopera cu ierburi.
Trebuie bagata din nou la cuptor: 5-10 minute la 125 de grade pentru a fi in sange, 10-15 minute la 145 de grade pentru medium.
Se scoate de la cuptor si se lasa sa se raceasca 5-10 minute inainte de a o felia.
VEZI SI:
SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:
ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!
DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:
sau prin PayPal: