Peste 50% din femeile din America încă nu au copii la 30 de ani. La 35 de ani, fertilitatea scade abrupt. având 15% șanse să mai rămână însărcinate și 5% după 40
Peste 50% din femeile din America încă nu au copii la 30 de ani. La 35 de ani, fertilitatea scade abrupt. având 15% șanse să mai rămână însărcinate și 5% după 40. Ceea ce înseamnă că fereastra de oportunitate pentru întemeierea unei familii e când ai o vârstă care începe cu 2.
Totuși, feministele susțin că aceea e vârsta când trebuie să te distrezi și să îți faci o carieră. Familia, spun ele, e o pușcărie făcută de patriarhat să oprime sexul frumos. Publicitatea corporatistă, Hollywoodul și presa susțin această narațiune și încurajează obiective de viață nerealiste.
Ceea ce a produs paradoxul nefericirii feminine, care a crescut (potrivit sondajelor) din anii 70, pe măsură ce au crescut prezența pe piața muncii și asumarea de roluri de putere și decizie. Femeile au cunoscut un declin al fericirii mult mai pronunțat decât bărbații.
De cealaltă parte, 63% dintre bărbații americani sub 30 de ani sunt acum singuri, într-o creștere rapidă în ultimii ani. Rata mariajelor a scăzut cu 60% din anii 1970.
Economiștii bărbați acuză, nici mai mult nici mai puțin, decât o inflație de pițipoance. Exact ca la supermarket, primești mai puțin în coș de aceiași bani. Pachetele arată la fel, dar cântăresc mai puțin fiind umflate de E-uri toxice, conțin mai puțină feminitate, mai mult narcisism și pretenții exagerate. Și dacă în zona tradiționalistă se mai găsesc prospături bio, crescute-n curte, nu în bateriile corporațiilor și în cluburi, în zona progresistă e jale. Acolo, deja e numai plastic, activism și în loc de pepeni de Dăbuleni găsești roșii turcești fără niciun gust.
De aici decurge altă problemă: „71% dintre tinerele din America se declară progresiste, față de doar 53% dintre băieți.” (Care oricum sunt gay.)
Aplicațiile pentru întâlniri spun că 80% dintre femeile occidentale îi vânează pe primii 20% dintre bărbați, în principal după criteriul potenței financiare, urmată de atractivitate. (Dar la o adică, poate să fie și urât ca Țiriac, nu-i problemă.)
Foamea de bani e ilustrată și de un sondaj recent, care arată că o primă ieșire la cofetărie e luată ca semn că e zgârcit. Americancele consideră că el ar trebui să cheltuiască minim 200 de dolari pe restaurant la prima întâlnire. Și doar 26% sunt dispuse să plătească nemțește la prima întâlnire. (La cum arată americancele de azi, ai nevoie măcar de o găleată de aripioare cu maioneză și o găletușă de înghețată la aperitiv, după care stai de vorbă.) – Reacțiunea
SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:
ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!
DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:
sau prin PayPal: