REȚETE DE BUCĂTĂRIE

Pizza la tigaie: Reteta rapida si delicioasa gata in doar 10 minute

Rețetă Pizza la tigaie

Descopera secretul pregatirii celei mai rapide si gustoase pizza acasa

Ai pofta de o pizza delicioasa, dar nu ai timp sau rabdare pentru asteptarea lunga a dospirii si coacerii in cuptor? Nu-i nimic! Cu reteta noastra de pizza la tigaie, poti savura un preparat delicios, gata in doar 10 minute! Este solutia perfecta pentru momentele cand vrei sa te bucuri de o pizza proaspata si savuroasa, fara eforturi sau asteptari indelungate.

Ingrediente necesare:

  1. 250 g de faina
  2. 150 ml de apa calda
  3. 1 lingurita de drojdie uscata
  4. 1 lingurita de zahar
  5. 1/2 lingurita de sare
  6. 2 linguri de ulei de masline
  7. Sos de rosii
  8. Mozzarella sau alt tip de branza preferata
  9. Ingrediente pentru topping (sunca, ciuperci, ardei, masline etc.)
  10. Condimente (oregano, busuioc, piper etc.)

Pasii de preparare:

  1. Incepe prin pregatirea aluatului. Intr-un bol, amesteca faina cu sarea si drojdia uscata. Adauga apa calda si zaharul, apoi framanta bine pana obtii un aluat elastic si omogen.
  2. Dupa framantare, acopera bolul cu un prosop curat si lasa aluatul sa se odihneasca timp de aproximativ 5-10 minute.
  3. Intre timp, incinge o tigaie antiaderenta pe foc mediu. Nu este nevoie de ulei aditional, deoarece aluatul va fi copt direct pe tigaie.
  4. Imparte aluatul in doua parti egale si intinde fiecare bucata intr-o forma rotunda, avand grija sa le mentii subtiri.
  5. Pune prima bucata de aluat in tigaie incinsa si coace-o pe o parte timp de aproximativ 2-3 minute, sau pana cand se formeaza bule si aluatul incepe sa se rumeneasca.
  6. Intoarce aluatul si adauga sosul de rosii, mozzarella si ingredientele preferate pentru topping. Condimenteaza dupa gust.
  7. Continua sa gatesti pizza in tigaie, acoperind-o cu un capac sau cu o folie de aluminiu pentru a ajuta la topirea branzii. Gatirea va dura aproximativ 5-7 minute, pana cand branza se topeste si aluatul devine crocant.
  8. Repeta procesul pentru a pregati si cealalta bucata de aluat.
  9. Odata ce pizza la tigaie este gata, scoate-o din tigaie si taie-o in felii sau triunghiuri pentru a o servi imediat.

Acum ai pregatit o delicioasa pizza la tigaie, cu aluat crocant si topping-uri savuroase. Poti savura acest preparat rapid si gustos alaturi de familie sau prieteni, bucurandu-te de aroma proaspata a pizzei tale facute in casa.

Acum ai reteta perfecta pentru a te bucura de o pizza delicioasa in doar 10 minute. Alege topping-urile tale preferate, experimenteaza cu aromele si bucura-te de un adevarat festin culinar chiar la tine acasa!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.