NATIONALNOUTATISTIRI

Politia Locala loveste din nou! (VIDEO)

Asadar observam clar ca se pune in discutie o cerinta obligatorie a impunerii legii: cererea pentru legitimare trebuie sa fie JUSTIFICATA. Cetatenii nu stiu asta, politia da. Ba chiar in cel mai recent caz de abuz clar al politiei, in care o persoana a fost dusa la sectie pentru ca a facut o poza la niste masini de politie parcate neregulamentar.
Legea 61/1991 (pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Asta se pare sa fie problema cu alineatul 33 din Articolul 2 al Legii 61/1991. Nu de alta, dar o lege exclusiv pe mecanismul legitimarii unei persoane nu exista, desi acest lucru este ceva foarte sensibil pentru Drepturile Omului. Acest lucru nu ne da de inteles altceva decat ca Politia zice iar Cetateanul face, fara nici o altfel de discutie. Ca parte intr-o discutie de tip “prezentati-mi va rog un buletin” am tot dreptul sa ma simt jignit sau cel putin deranjat de un politist.!!

VEZI SI: TIGAN POLITIST a dezmembrat o masina a POLITIEI apoi a vandut piesele !

(1) În realizarea atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, poliţistul este investit cu exerciţiul autorităţii publice şi are următoarele drepturi şi obligaţii principale:

a) să legitimeze şi să stabilească identitatea persoanelor care încalcă dispoziţiile legale ori sunt indicii că acestea pregătesc sau au comis o faptă ilegală;

b) să conducă la sediul poliţiei pe cei care, prin acţiunile lor, periclitează viaţa persoanelor, ordinea publică sau alte valori sociale, precum şi persoanele suspecte de săvârşirea unor fapte ilegale, a căror identitate nu a putut fi stabilită în condiţiile legii; în cazurile nerespectării dispoziţiilor date de poliţist, acesta este îndreptăţit să folosească forţa; verificarea situaţiei acestor categorii de persoane şi luarea măsurilor legale, după caz, se realizează în cel mult 24 de ore, ca măsură administrativă;

c) să invite la sediul poliţiei persoanele a căror prezenţă este necesară pentru îndeplinirea atribuţiilor poliţiei, prin aducerea la cunoştinţă, în scris, a scopului şi motivului invitaţiei;

VEZI SI: VIDEO VIRAL: Probabil cel mai idiot POLITIST roman pentru ca nu il „arde” pe cameraman.

Acum sa vorbim de mine de voi si de altii ca Domnul Sirbu Liviu-Iulian si Domnul Sandu. La fel precum situatia justificarii, care este modelul absolut care decide ca eu arat suspect sau ca pregatesc o fapta ilegala? Nu suna cam vag? Si cam permisiv abuzului? Da, suna cam vag si permisiv abuzului. Hai sa ne scuipam unul pe celalalt, voi ma atacati cu justificarea de la 61/1991 iar eu va atac cu 360/2002 (Legea privind Statutul politistului), Cap.3, Sectiunea a 2-a, Art. 43 (Politistului este obligat:), punctul d: să aibă o conduită corectă, să nu abuzeze de calitatea oficială şi să nu compromită, prin activitatea sa publică ori privată, prestigiul funcţiei sau al instituţiei din care face parte.

Politia Romana inseamna abuz. Cu greu ii tinem in frau pe cei care ar trebui sa ne protejeze si sa ne ajute. Multi zic ca nu trebuie sa-i bagam pe toti in oala, dar de ce nu? Doar prezenta ta printre aceste grupuri de oameni corupti si abuzivi denota complicitate, mai mult sau mai putin indirecta. Vorba “cine se aseamana se aduna” isi confirma existenta.

VEZI SI: TĂCERE dinspre POLIŢIA LOCALĂ, in privinta POLIŢISTULUI LOCAL implicat ÎN SCANDALUL din BUZAU

Cine intra abuziv in viata mea nu va avea de-a face doar cu mine ci cu o intreaga mentalitate ca a mea, care se regaseste in numere mari si care are de asemenea o putere mai mare. Nu sunt un suspect, sunt cineva care isi rezerva dreptul de a fi om si mai ales dreptul de a fi un individ.

p.s. Mi se pare mie sau ne aflam in ilegalitate ca nu comitem infractiuni regasite in Codul Penal???

Ia uitati-va mai atent la Legea 61/1991, Art.2: “Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni”. Reformulare: Constituie contraventie urmatoarele fapte care NU sunt comise in mod infractional. Mi se pare mie sau am gasit o eroare majora in lege?

Pe langa asta, acest articol spune prin punctul 33 ca refuzul meu de a ma legitima este infractiune daca legea penala considera asta iar legea penala este punctul care spune ca legitimarea mea este infractiune in viziunea titlului articolului 2 care spune ca legea penala trebuie sa decida ce e aia infractiune………iar legea penala spune ca articolul 2, punctul 33, care spune ca legea penala…v-ati prins de cercul sec? Cu alte cuvinte mai simple, legitimarea face trimitere la codul penal care si acesta la randul sau face o trimitere, insa paradoxal o face la aceasi legitimare de unde a pornit totul. Asadar, Legea iar ajunge la cosul de gunoi iar solutionarea iar trebuie sa se faca pe impresii si pareri. – Cojocaru Madalin

VEZI SI: Poliţia face dreptate cu parul! Un taximetrist a fost bătut crunt de cinci poliţişti

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

4 comentarii la „Politia Locala loveste din nou! (VIDEO)

  • citeste ce este o infractiune si ce este o contraventie …scrii sa te afli in treaba ,cred ca ai avut probleme cu ,,uniforma,,statului asa ca ……nu cred ca esti ,,cetateanul perfect,cinstit ,onest cu simt civic si toate in viata ta le-ai facut ca la carte ,dar avem pretentii .!!!!

    Răspunde
  • Legea 61/1991, Art.2: suna cum trebuie. TU rastalmacesti vorbele si iese ceva aiure. Nu este eroare majora in lege . Daca esti prost- GURA!

    Răspunde
  • (1)Infracţiunea este fapta prevăzută de legea penală, săvârşită cu vinovăţie, nejustificată şi imputabilă persoanei care a săvârşit-o. a se intelege crime, violuri, talharii, furturi, etc.
    (2) Contraventia este o incălcare a dispoziţiilor unei legi, a unui regulament etc., care, având un grad redus de pericol social, este sancţionată cu o pedeapsă uşoară, a se intelege neportul centurii de siguranta, adresarea de cuvinte urate unui vecin, etc.
    Deci intre infractiune si contraventie sunt deosebiri chiar daca si una si alta presupun incalcarea unor legi. Asa ca inainte de a fi indignat(a) documenteaza-te si nu mai pune calificative la toata lumea ca se pare ca e prea mare palaria pentru tine…asta daca i-ti place obiectivitatea!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.