Vaccinul Covid, la momentul bilanțului. Vaccinările au dublat numărul de morți
I-au vaccinat pe copii ca să nu mai transmită virusul
După ce au forțat oamenii să se vaccineze, pe motiv că serul ar opri transmiterea Covid, autoritățile au recunoscut că nu oprește transmiterea, în schimb te protejează de forme grave și de deces. Iată că datele oficiale contrazic și acest lucru. Numărul de decese a crescut odată cu vaccinarea, ajungându-se la o dublare a acestora, atunci când oamenii erau protejați cu două sau trei doze. Un ultim studiu publicat de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) arată că vaccinul a avut efect la persoanele tinere, pentru că au murit mai puțin.
Persoanele vulnerabile trebuie convinse să se vaccineze acum, pentru că lucrurile se pot schimba în rău, a afirmat, zilele trecute, Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate.
”Vaccinurile stopează două lucruri, și anume, bolile grave și mortalitatea. Și oamenii vaccinați s-au îmbolnăvit, în cazul Omicron, dar formele nu sunt grave. Vaccinurile nu opresc transmisia, dar reduc rata mortalității și a bolilor grave”, a mai spus Stella Kyriakides. Statisticile, însă, o contrazic. Între 23 ianuarie 2020 și 31 decembrie 2020, la nivel mondial s-au înregistrat 1,9 milioane de decese Covid. După demararea în forță a vaccinării în masă, rezultatele au fost 3,5 milioane de morți între 1 ianuarie 2021 și 31 decembrie 2021, la un procent de 60% de injectați. Totodată, în perioada 1 ianuarie 2022-9 noiembrie 2022, au mai decedat 1,2 milioane de oameni, în condițiile în care 70% din populația globului era vaccinată cu o doză, 64%, cu două doze și 33%, cu trei doze. ”Aștept cu interes cercetarea care să explice de ce în 2021 și 2022, când lumea era vaccinată, numărul de infectări, de cazuri grave și de decese determinate de Covid-19 a fost mult mai mare față 2020 – când nu exista vaccinul. Aștept explicația pentru excesul de mortalitate, care este semnificativ mai mare în țările cu o rată de vaccinare mare comparativ cu țările cu o rată de vaccinare mică”, a scris prof.dr Vasile Astărăstoae, fost rector UMF și fostul președinte al Colegiului Medicilor din România.
Vaccinul a salvat tinerii?
Potrivit concluziilor unei analize efectuată în 12 țări dintre cele mai vaccinate, publicate de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), eficacitatea vaccinului a fost mai mare în rândul celor din grupa de vârstă cea mai tânără (20-59 de ani) decât în rândul celor mai în vârstă. ”Cu toate acestea, cei din grupele de vârstă mai înaintate au fost vizați seria primară și dozele de rapel mai devreme, ar fi avut probabil mai mult timp de la ultima vaccinare decât cele din cea mai tânără grupă de vârstă”, consideră ECDC. Sigur că în rândul populației tinere nu s-au înregistrat decese sau îmbolnăviri grave, dar acest lucru s-a știut din primul an de apariție a Covid, că aceste grupe de vârstă sunt mai puțin susceptibile de a se îmbolnăvi. Despre a treia doză, analiza arată că eficacitatea a ținut doar două-trei luni. Mai mult, alte studii au arătat că, odată cu creșterea numărului de doze, a scăzut și protecția în fața virusului.
Cea mai mare crimă
Știindu-se cu precizie faptul că procentul de copii care ar putea suferi forme grave de Covid era ca și inexistent, presiunile pentru vaccinarea acestora pot fi considerate cea mai mare crimă. Toate campaniile de vaccinare care au vizat copiii au avut ca justificare oprirea transmiterii virusului, însă, la foarte scurtă vreme de la începerea injectării mondiale, s-a constatat că serul nu oprește în niciun fel transmiterea. Acest lucru nu a împiedicat autoritățile să-i îndemne pe părinți să-și injecteze copiii cu un produs experimental, ale căror efecte adverse le vedem, din plin, acum.
Claudia Marcu, Ziarul National
SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:
ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!
DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:
sau prin PayPal: