GENERAL

VIDEO: INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE cu Guccifer, hackerul român care a dezvăluit secretele EVREILOR ce controleaza lumea!

guccifer-inculpat-in-sua-pentru-spargerea-mailurilor-familiei-bush-124373-1

Guccifer este un deţinut-model care, fără îndoială, ştie cum să se îmbrace: încălţăminte sport, comodă, pantaloni negri reiaţi şi un tricou şic, de culoare roşie peste care poartă o foarte elegantă geacă din stofă reiată. Aşezat pe un scaun din talaş presat, Guccifer stă la o masă situată în incinta clubului penitenciarului de maximă siguranţă din Arad. Clubul este, practic, o încăpere de nouă metri pătraţi, cu gratii hexagonale la ferestre şi plină de pliante colorate cu titluri motivaţionale de genul: „Îngerul păzitor nu te apără de SIDA”, sau „Zborul devine cădere când drogurile îţi frâng aripile”.

Guccifer – pe numele său din buletin, Marcel Lazăr Lehel –  nu este însă închis aici pentru droguri. Guccifer este un hacker român care susţine că luptă, pe cont propriu, cu Guvernul Mondial din Umbră, Illuminati, familiile Rockefeller şi Rothschild şi, în general, cu toate acele forţe oculte pe care simplii muritori le împachetează generic sub denumirea de „teoria conspiraţiei universale”. Guccifer – o combinaţie între glamour-ul hainelor de firmă şi Lordul Întunericului – este un Robin Hood virtual. Câmpul său de bătălie e mărginit de ecranul oricărui calculator din lume conectat la internet. De aici, din umbra proxi-serverelor anonime, împrăştiate în toate colţurile planetei, Guccifer se bate cu Agenţii Sistemului: sparge adresele de mail ale înalţilor oficiali pentru a le deconspira secretele mai mult sau mai puţin murdare. Între timp, Sistemul l-a învins.

Marcel ispăşeşte în închisoarea de la Arad o pedeapsă de şapte ani de închisoare, după ce a spart conturile de e-mail ale fostului director SRI, George Maior, şi ale altor personalităţi publice din ţară. În România, a devenit o mică vedetă locală după ce a făcut publică idila platonic-virtuală în care actualul europarlamentar Corina Creţu îi trimitea, într-o engleză torturată, diverse apropouri online fostului secretar de stat american, Collin Powel. Treaba asta nu are nicio legătură cu misiunile Apollo pe Lună, viaţa lui Elvis în Cuba sau atentatele de la 11 septembrie din New York. Pur şi simplu, Guccifer a dat peste aceste mailuri dintr-o întâmplare cauzată de un simplu ricoşeu electronic: el, de fapt, îl „vâna” pe Collin Powel şi aşa a dat peste mesajele Corinei Creţu.

În restul lumii, Guccifer a devenit celebru după ce a făcut publice, în premieră, tablourile pictate de fostul preşedinte american, George W. Bush. Acum, acelaşi Guccifer a revenit, din nou, în atenţia mondială, după dezvăluirile din presa americană potrivit cărora Hillary Clinton şi-a folosit contul de e-mail personal în perioada 2009-2013, când era secretar de stat american. Vorbim despre un veritabil scandal în care însuşi Guccifer şi-a băgat coada: în martie 2013, hackerul arădean reuşea să spargă contul de mail al unui consilier al lui Clinton – Sidney Blumenthal.

„În agenda de contacte a secretarului de stat Collin Powel, am găsit, printre miile de contacte, şi pe Sidney Blumenthal”, îşi aminteşte Marcel. „Acesta este, de zeci de ani de zile, persoana de casă a familiei Clinton”, spune el. În opinia lui Guccifer, acest Blumenthal este, de fapt, un veritabil reprezentant al celor care conduc, din umbră, lumea. „El este persoana de casă a familiei Clinton care, de zeci de ani, se ocupă de treburile curate şi murdare ale familiei. Ei bine, eu am intrat în contul de e-mail al acestui Sidney Blumenhal”, spune Guccifer. „Normal că acolo am găsit, printre contacte, şi pe Hillary Clinton. Contul ei era hl22, sau ceva de genul ăsta”, îşi aminteşte hackerul român.

În realitate, respectiva adresă personală a lui Hillary Clinton era [email protected]. „HDR” vine de la „Hillary Diane Rodham”, numele de dinainte de căsătorie al secretarului de stat american. Asistenţii lui Clinton contestă ideea potrivit căreia ar exista ceva ilegal în folosirea e-mailului personal în activitatea guvernamentală. Potrivit New York Times, Hillary Clinton nu a avut o adresă de e-mail guvernamentală în timpul celor patru ani de mandat, iar asistenţii ei nu au salvat e-mailurile pe serverele Departamentului de Stat la vremea respectivă, aşa cum prevede legea federală. Ei au revăzut abia recent zeci de mii de pagini de corespondenţă şi au decis să predea Departamentului în total 55.000 de pagini de e-mailuri, în urmă cu două luni.

Explicaţiile pe care reprezentanţii lui Clinton le-au oferit au fost considerate „alarmante” de către foşti oficiali de la Arhivele Naţionale americane, care au denunţat o încălcare gravă a protocolului. Iar posibila candidatură a lui Hillary la preşedinţia Statelor Unite este acum umbrită de acest scandal.

Din închisoarea de maximă securitate de la Arad, Guccifer jubilează. „Nu îmi pare deloc rău pentru ea!”, spune el. „Şi asta nu e pentru că am eu o antipatie… nu fac eu politica în America. Părerea mea este că Hillary Clinton nu are ce să caute în postura de preşedinte american, după toate problemele pe care le-a avut. Vă aduc aminte de Benghazi”, spune Marcel Lazăr Lehel.

Dacă ar fi să luăm de bune imaginile publicate pe net ale acestui schimb de mesaje, Blumenthal îi trimitea lui Clinton, pe adresa personală, un soi de pseudo-rapoarte de informaţii, inclusiv date legate de atacurile teoriste din Benghazi, Libia, din 2012, în urma cărora fostul ambasador american din această ţară a fost ucis. „Ea (Hillary Clinton) trebuie să răspundă în faţa justiţiei americane şi să facă închisoare pentru ceea ce a făcut”.

Cine sunt aceşti Illuminati ?

În timp ce vorbeşte, Guccifer aruncă, din când în când, câte o privire printre notiţele frumos caligrafiate din caietul dictando pe care îl poartă tot timpul asupra sa, ca pe o amuletă. În lipsa unui calculator, acel caiet este „Desktop File”-ul său analogic, manuscrisul în care este conturat Marele Plan. „Îmi pare foarte bine să văd ce i se întâmplă lui Hillary. Să nu mai candideze!”, decretează Guccifer, care spune că va continua, cu toate puterile sale, cruciada sa pornită împotriva Iluminaţilor care conduc lumea din umbră.

„În general, nu îmi reproşez niciodată, nimic”, spune el. „Nu am regrete sau remuşcări, niciodată. Nu am păreri de rău. Ştiu că ce fac, fac pentru o cauză bună”, spune Guccifer. „Ştiam că, la un moment dat, voi ajunge aici (în închisoare). Eram ferm convins: până la urmă, noi vorbim despre cei care sunt deasupra acestor preşedinţi americani: Illuminati – Consiliul care conduce lumea şi cei care fac toate potlogăriile astea: ei au făcut potlogăriile de 11 septembrie, toate astea, războaiele pe care le vedeţi”. Când te afli în faţa unor astfel de dezvăluiri, se naşte o întrebare: cine sunt, totuşi, aceşti Illuminati ? „Complexul militar industrial american”, vine răspunsul din partea lui Guccifer. „Toată această maşinărie de sute de miliarde de dolari  care macină vieţi peste tot în lume. Americanii sunt responsabili de moartea a 500 de milioane de oameni, de 60 de ani încoace. Nu vorbeşte nimeni despre asta în mainstream media. Iar lupta mea merge până în pânzele albe. Nu mă voi opri niciodată. Să nu aibă nimeni niciodată senzaţia că eu mă voi opri. Niciodată!”, avertizează Guccifer. Câteva minute mai târziu, se ridică de la masă şi părăseşte, cu capul sus, clubul penitenciarului. Pe hol, e preluat de un gardian şi condus spre celulă.

Marcel Lazăr Lehel a fost condamnat de justiţia română la câte trei ani de închisoare pentru spargerea conturilor de e-mail ale directorului SRI George Maior şi ale europarlamentarului Corina Creţu. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi aplicarea unui spor de pedeapsă de un an, astfel încât hackerul Guccifer a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în acest dosar. Totodată, Marcel Lazăr Lehel mai fusese condamnat, în 8 februarie 2012, de Judecătoria Sectorului 3, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru spargerea conturilor de e-mail ale unor vedete. Astfel, Tribunalul Bucureşti a adăugat pedeapsa de trei ani la condamnarea din dosarul privind spargerea conturilor de e-mail a cu executare le lui George Maior şi Corinei Creţu, hackerul urmând să execute o pedeapsă de şapte ani de închisoare. De asemenea, instanţa i-a interzis lui Lehel mai multe drepturi, pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale.

Restricţii la Casa Albă în privinţa e-mail-urilor

Surse care cunosc adresa privată de e-mail a lui Clinton au declarat pentru Associated Press că aceasta era cunoscută de aproximativ 100 de persoane, dar nu era larg distribuită în cadrul Departamentului. Clinton a folosit o adresă personală de e-mail şi când era senatoare (2001-2009), însă nu există obligaţia arhivării e-mailurilor şi altor documente private ale senatorilor. Dezvăluirea cu privire la folosirea e-mailului a fost făcută de ziarul The New York Times (NYT) şi a pus Casa Albă în poziţia delicată de a-şi apăra bilanţul în domeniul transparenţei şi să susţină totodată familia Clinton.

Un purtător de cuvânt al preşedinţiei, Josh Earnest, a precizat că ghidul administraţiei pentru angajaţii agenţiilor guvernamentale specifică faptul că aceştia „ar trebui să folosească adresele oficiale de e-mail atunci când desfăşoară activităţi oficiale”. Însă el a evitat în mod repetat să răspundă atunci când a fost întrebat dacă Clinton a încălcat vreo lege pentru că nu a folosit contul de e-mail oficial, această corespondenţă fiind necesar să fie arhivată potrivit Federal Records Act.

Înainte ca reglementările din prezent să intre în vigoare, fostul secretar de Stat State Colin L. Powell, care a deţinut postul în perioada 2001-2005, a folosit e-mailul personal pentru a comunica atât cu oficiali şi ambasadori americani, cât şi cu lideri străini.

În octombrie, Departamentul de Stat le-a solicitat foştilor secretari de Stat, începând cu Madeleine K. Albright, să-i transmită orice documente din timpul mandatului, într-un efort de îmbunătăţire a păstrării acestor informaţii.

Faptul că Hillary Clinton folosea e-mailul personal a fost descoperit de o comisie a Camerei Reprezentanţilor care i-a cerut corespondenţa cu asistenţii săi referitoare la atacul de la Consulatul american din Benghazi, în Libia. Departamentul de Stat a trimis comisiei aproximativ 300 de e-mailuri, însumând aproximativ 900 de pagini – după ce a revizuit e-mailurile lui Clinton.

Un articol scris de Mihnea Lazăr

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Redacția

contact: [email protected]

2 comentarii la „VIDEO: INTERVIU ÎN ÎNCHISOARE cu Guccifer, hackerul român care a dezvăluit secretele EVREILOR ce controleaza lumea!

Lasă un răspuns

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.